emmylaursen!

Kaoset innan ytterligare kaos

Ja hörrni, jag lever. Tro det eller ej efter denna helgen ;) I fredags var vi till min kusin på hennes studentmottagning. Så himla god mat (åt precis som vanligt för mycket) och hon var så fin och lycklig. Jag hoppas att jag också bara känner lycka på fredag när det är min tur och inte bara en massa ångest över att man är mer eller mindre arbetslös. Vi kom hem rätt sent på fredagen, så det var bara att hoppa i sängen och sova. Hela lördagen gick åt till förberedelser inför balen. Jag fixade mitt hår och sminkning. Sminket gjorde jag hos KICKS i Falun och jag är så himla nöjd! Tjejen som gjorde sminket var så duktig och social. Kommer definitivt gå dit fler gånger! Balen i sig var hur roligt som helst. Vi åt god mat, drack drinkar och bara hade det trevligt. Alla var så uppklädda och fina, en riktigt trevlig kväll med andra ord!

Idag blev det sovmorgon. Vi somnade vid klockan två igårnatt och vaknade vid halv tio imorse. Det är nog nytt rekord faktiskt.. Annars brukar man ju vakna vid klockan sju och vara pigg. Åt en sen (och stor) frukost vid halv tolv innan vi åkte för att fixa med hästarna. Jag var aldrig i stallet igår, inte i någon av dom. Geof fick gå ett pass på banan och öva på galoppombyten som börjar bli bättre och bättre. Till höger sitter de som en smäck men han är svagare i sin vänstra sida så det är lite klurigare att byta till vänster, men vi kämpar på. Stokes fick åka och hoppträna nu på eftermiddagen. Det började regna- som alltid när jag ska träna/rida. Han gjorde allting bra och som han skulle. Någon ryttarmiss av mig ibland, men nöjd över träningen överlag.

Ikväll ska jag ta det lugnt, kolla på en film och ladda upp inför studentveckan. Den invigs imorgon med mösspåtagning och sen kommer det väl eskalera förstår jag.. ;)

 Myskläderna på

Världens världens världens finaste <3

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas