emmylaursen!

Det svåraste jag tagit på mig

Hej på er! Alltså tiden springer verkligen iväg nu för tiden. Två hästar, jobb, pojkvännen och kompisarna ska alla ha sin tid. Jag har åtminstone haft en väldigt bra midsommar med mycket trevligt sällskap och långa kvällar/nätter. Helgen avslutades med lite middag ute på BASTA Urbanitalia i Falun innan bio med Emil. Det var ett alldeles perfekt avslut på en hektisk helg och dessutom var filmen vi såg (nya Pirates of the Carribean) riktigt bra! Rekommenderar den ;) 

Idag sov jag som en stock efter att Emil hade åkt. Jag sov till halv tio innan jag åkte till stallet och började göra iordning Geof. Det var lastträning med Jon på schemat idag och Geof visade upp sin mindre bra sida. I början gick de riktigt bra men sen när man kräver mer från han så provar han allt han kan för att komma undan. Han stegrar, sparkar bakut, kastar sig bakåt, ja you name it mer eller mindre. Igår när vi lasttränade stod jag för nära när han reste sig en gång så jag fick en spark i magen. Men till slut gick han in som vanligt igen, vi kunde stända dörren lite bakom honom och då fick han klapp på halsen. 

Vi tog även med Jon upp till ridbanan för att visa lite på de problemen vi har stött på där. Geof drar sig alltså av ridbanan genom att backa, stegra, kasta sig och så vidare. Jag tyckte i början att det var väldigt obehagligt och tycker det fortfarande, fast jag vågar stå på mig mer nu. I slutet fick jag verkligen känna att jag hade kontrollen över honom för han har ett stenhårt psyke och det gäller att man sätter ner foten om från början. Nu har jag fått lite tips och så vidare på vad jag ska jobba med så kommer han tillbaka om två veckor. Så tacksam för all hjälp! Geof är utan tvekan den absolut svåraste hästen jag har mött men även den finaste.

Avslutar denna intensiva måndagen med lite serier och vårrullar. Imorgon ska båda hästarna hoppas, Elin ska hjälpa mig i stallet och jag ska fixa fransarna på morgonen. Kram!

Det går inte att ladda upp bilder (igen) men det kommer så fort det går!

Bild från joke_g_prince

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas