emmylaursen!

Den perfekta packningen

Packa är inte min starka sida direkt men detta gick hyfsat snabbt och jag hoppas innerligt att jag fick med allt. Jag försökte verkligen packa så lätt som möjligt och inte ta med mig halva garderoben. Jag har inget smink med mig, tro det eller ej. Nu till sommaren så försöker jag att låta bli att använda det och låta allting vara naturligt bara. Dessutom får jag fräknar och jag tycker det är så gulligt, så varför täcka över det med smink då? En ansiktskräm är det enda som åkte med.

Datorn och kameran åker med, sen får vi se hur mycket jag kommer använda dom. Det kanske inte blir alls, men det är åtminstone bra att ha dom med sig. Sen blir det andra nödvändigheter, så som plånbok, laddare till allt, powerbank, VIP-banden till Grönan, solglasögon och allt det där andra. Lite förvånad är jag faktiskt att det inte blev så himla mycket mer packning än detta, men jag kommer nog tacka mig själv eftersom jag ska bära runt på detta.

Tröjan från Gant och Levi's jeansen ska jag åka ner i tänkte jag. Känns som att en tjocktröja är ett måste då jag till 99% alltid fryser på tågen..

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas