emmylaursen!

Tallin

Hej på er! Long time no see känns det lite som. Det har hänt en hel del saker och just nu befinner jag mig inte ens i Sverige. Vi ska nog börja om från början så att allting blir lite mer logiskt.

I onsdags skrev jag och Emil på papprena för att få flytta in i vår lägenhet den första septemeber. Ett väldigt stort steg för oss och framförallt för mig som kommer behöva betala både hästar och hyra nu. Det är ett beslut som vi har diskuterat många gånger, om och om igen. Övervägt för- och nackdelar, men ändå kommit fram till att vi kommer få detta att fungera. Jag har varit oerhärt nervös tills hyresvärden ringde och sa att vi hade fått lägenheten. Ett litet kontrollfreak som jag vill gärna veta saker så fort som möjligt och vi har beräknat alla kostnader i minsta detalj. Jag har skrivit listor på vad vi ska hämta hem (från andra bostäder/fastigheter) till lägenheten och vad som behöver köpas nytt.

Igår eftermiddag klev jag och 38 andra personer i vårt sällskap på ett kryssningfartyg till Tallin. Igårkväll blev det inte så himla sent. Jag somnade någongång vid ett/halv två, men herregud va jag såg ut imorse.. Halva sminket var kvar, hårsprayet satt i och på det så drack man kanske lite för mycket igår än vad som skulle ha räckt gott och väl. Ikväll blir det nog lite mer lugnt för annars finns det ingen chans att jag orkar med hemmafesten hos Clara imorgon. 

Vi har promenerat en sväng i Tallin idag, ätit lite god lunch och umgåts med mamma och pappa. Det är så sällan som alla vi tre kommer iväg och kan göra något som familj, så när man får chansen gäller det att ta vara på den.

Nu ska vi göra oss i ordning, sen blir det middag <3

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas