emmylaursen!

Vår jul

Bloggen har fått vänta och tiden har prioriterats på familj och nära och kära. Hästarna har börjat trappa ner också, åtminstone Geof. Han kommer dock inte att kunna ställas av en hel vecka har jag märkt, då han får för sig alldeles för mycket bus och får lite för många egna idéer. Det blir nog vila 2 dagar - motionera 1 dag - vila 2 dagar - motionera 1 dag - vila 2 dagar. Stokes gör ju ändå inte lika mycket som han har brukat göra, så han får rulla på som vanligt nu över nyår.

Det har varit två mysiga lediga dagar. Har sovit till kl 11 båda idag och igår hehe, vilket betyder att det var välbehövligt. Utgång två dagar i rad så nu räcker det för ett tag ;) Haha nope, på't igen på söndag med nyår! Tänk att 2017 är redan över? Det är ungefär ett år sedan jag och Emil träffades och det känns som att det vore igår. Den 3 januari (nästa onsdag) när vi har varit tillsammans i ett år så blir det middag på Blackstone.

Emil är hemma tills den 8 januari och det är klart att det är skönt att han är hemma. Nu åker han ju dock på att vara med mig och shoppa på mellandagsrean.. ;)

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas