emmylaursen!

Det närmar sig jul

Hej på er! Hoppas att allting är bra med er. Jag var så trött igår när jag kom hem från Pinchos med mamma. Jag åkte dit direkt efter jobbet och för att hinna med allt fick jag rida Stokes innan jobbet. När jag kom hem igår ifrån allt var jag helt slut, så jag duschade och sen gick jag och la mig. Jag och mamma diskuterade julafton lite fram och tillbaka och löste självklart många andra i-landsproblem som alltid.

Idag fick jag sova ut, åtminstone lite längre än de senaste dagarna. Båda hästarna ska ridas idag och jag behöver vara hemma i någorlunda tid för att hinna laga mat innan jag och Emil ska in på vår torsdagsshopping. Det ska handlas en hel del idag, dels till uppesittarkvällen och dels till julafton. Förra året var jag hemma hos Emil och kollade på uppesittarkvällen, vilket även var första gången jag ens kollade på uppesittarkvällen. Annars har jag tyckt att det bara verkar tråkigt, men inte i år. Det verkar snarare lite mysigt att sitta uppe med lite lotter (mormor-varning) och umgås.

Julafton är på söndag också.. Ska bli spännande att de var Emil har köpt i julklapp till mig. När jag fyllde år var han så smart att när han beställde hem min tjocktröja från Morris beställde han hem den till sin familj och inte hem till vår lägenhet. ;)

Hoppas ni får en bra torsdag & snart är det lite julledigt!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas