emmylaursen!

Dags för byte av stall

Hej hörrni! Hoppas att allting är bra med er. Idag slutade jag jobbet tidigt vilket verkligen behövdes då den jag pratade sist med var ruggigt otrevlig. Försökte hjälpa henne så gott jag kunde men nope, är man trångsynt så är man. Det blev en vända upp till ridhuset med Geof och jag bytte bett till ett något tjockare två delat vilket var ett dåligt val. Bara att byta tillbaka då han inte alls gick bra på det. Stokes får jag mycket hjälp med nu av Erica som jag är riktigt tacksam över.

Mitt i allt som har med nyår att göra så håller vi även på att kika på nytt stall. Har en kandidat som ser lovande ut, återstår att se vad som händer. Får jag som jag önskar och helst vill så flyttar vi båda hästarna, men Geof är prio ett då jag behöver bra förutsättningar för att nå målen som är uppsatta för 2018. Det som är ett stort plus med denna gården är att det finns både ridhus och ridbana, vilket är typ allt man kan önska.

Nyår är fortfarande oplanerat. Ingen aning vad som händer.. Imorgon ska vi till hästarna på morgonen i alla fall. Här kommer lite bilder från julafton, juldagen och idag när jag fixade mina naglar! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas