emmylaursen!

Vill inte vara sjuk

Godmorgon, hoppas att allting är bra med er idag. Min förkyldning (eller vad man ska kalla det) vägrar släppa. Nu har jag dessutom börjat hosta och det är inte alls roligt. Ibland hostar jag så jag blir helt svettig, då vet man att något är fel. Köpte tranbärsjuice som jag håller på och dricker för fullt men alltså herregud vad den smakar surt efter ett tag. Jag började fundera förutom om jag drack den outspädd, men nejdå den ska tydligen vara sådär sur.. Kan man inte få vara frisk bara?

Ja, men måndag är det idag och Emil har åkt till jobbet. Jag kunde somna om hyfsat efter att han hade åkt, trots att det blev lite kallt och ensamt. Sov till ungefär klockan nio imorse innan jag gick upp och försökte ta tag i denna dagen. Det är bara så jobbigt när man känner att all ork går åt till att flytta sig från soffan till sängen typ, för det är ungefär det jag tänker göra idag. Sova, vila och sova lite till så jag blir av med denna förkyldningen någongång.

Jag funderar på om jag skulle ha ridit till ridhuset idag med Geof eller eventuellt ridbanan om den har torkat upp. Igår haglade (!!??!) det och regnade som bara den. Jag vaknade av att det åskade men somnade om lika fort igen. Först trodde jag att det var grannen som drog soptunnorna hehe..

Hoppas att ni får en superbra dag!

Igår var varken jag eller Emil pigg på att laga middag, så thaimat fick det bli

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas