emmylaursen!

Tankar överallt

Hej hörrni! Dags att verkligen ta tag i detta med uppdagteringen en gång för alla. Det har varit mycket annat att tänka på nu, inte minst med flytten som kommer bli av om mindre än en månad. Det är helt sjukt att jag kommer få bo ihop med Emil och jag tror verkligen att det kommer bli så bra. Det blev en sväng till IKEA för några dagar sedan då vi beställde hem en soffa och en säng. När vi ändå var där så blev det lite små saker också men det mesta kommer vi se efter ett tag vad som fattas och så.

Hästarna traskar på. Var i ridhuset med dom båda i torsdags och hoppade en liten variant av klockan. Båda gjorde det superbra, framförallt Stokes som verkligen fick korta ihop sig och öva på spänsten när jag höjde lite. Geof gjorde det också över förväntan då jag har svårt att riktigt kunna korta honom och få ihop han. Provade ett smalare tredelat bett som han gick riktigt bra på, så det kommer jag att använda fler gånger.

Annars så är det jobb som mestadels av tiden går åt till just nu, men det är så skönt att få lön som alla andra. Visserligen så är det inte speciellt mycket, men det är alltid någonting och framförallt så är det pengar som jag har tjänat ihop vilket känns bra. Mitt huvud är som sagt överallt och ingenstans. Jag tänker på träningar, foder till hästarna, ska umgås med tjejerna, umgås med Emil, jobba och en hel del annat. Därför har det helt enkelt blivit så att för att jag inte ska känna mig stressad/pressad i onödan så har jag kopplat bort bloggen helt.

Men nu så, nu är jag tillbaka. Dessutom håller jag på att bli sjuk, roligt..

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas