emmylaursen!

Självklart skrämmer det mig

Jag har pratat många gånger om det med Emil, mina föräldrar och vänner. Att flytta hemifrån skrämmer mig en hel del och framförallt när jag inte kan kontrollera allting runt om. Nu har vi fått klart det viktigaste- hemförsäkringen. Jag kände bara att det var prio ett i hela detta kaoset. Eller ja, kaos och kaos är kanske fel ord men det är mycket att hålla koll på och det är mycket som ska göras, köpas och planeras. Emil finns alltid här och vi gör ju detta tillsammans självklart. 

Det jag är mest rädd över är pengarna. Precis som allting annat så har vi pratat om detta många gånger om och om igen, men på något sätt är jag fortfarande rädd att jag ska köra allting rätt åt helvete. Nu har Emil ett fast jobb och en bra lön, så att allting skulle gå åt helvete finns inte på kartan men jag är ändå så rädd för att jag ska göra bort mig. Till exempel räkna fel på några utgifter och sen sitta där med 20 kronor innan lönen eller att någonting händer med hästarna och de måste till veterinären. Man vet aldrig och såklart hjälper mina föräldrar till ekonomiskt om det skulle behövas men ändå, jag är riktigt rädd för att jag ska göra fel och något går rätt åt skogen.

Sen är det väl så att det är något som är helt nytt, jag har aldrig flyttat förut och då är det mycket som man ska lära sig. Vi satt och skrev en liten lista över vad vi verkligen måste ha i lägenheten för att kunna bo där, så som diskmedel och så vidare och bara det var en hel del saker. Sen har vi bara varit i lägenheten en gång så det är lite svårt att veta vart man ska ha allting än, men åtminstone jag kommer vara med på besiktningen av den så då får man lite mer uppfattning. Det är lite synd att Emil jobbar borta för annars hade vi båda kunnat varit med på den, om de inte är snälla och lägger besiktningen på en fredag då båda är hemma det vill säga.

Nej men det är bara mycket nytt, mycket att hålla i huvudet och att Emil orkar stå ut med mitt kaos ibland är guld värt. Men nu är det inte långt borta, den 1:a september (om inte tidigare) så blir vi sambos <3

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas