emmylaursen!

Nu händer det mycket

Godmorgon! Helgen i Göteborg var alldeles perfekt. Det blev lite shopping (bara till Geof dock) och mestadels bra väder. Vi kollade på hoppningen på lördagkväll och då kom det väl en del regn, men vi i publiken var lika glada för det. En hel del spännande omhoppningsrundor blev det också och man höll andan mer än bara en gång. Som sagt så blev det inte så mycket shopping, utan ett par fram- och bakskydd till Geof från Veredus och ett par nya boots. Nu hade han ett par i tyg som är helt kass, så det blev ett par klassiska i gummi istället.

Hela söndagen gick åt till att åka bil, sen fick Geof vila och Clara red Stokes. Geof har fått en liten återhämtningshelg nu så vi kan jobba på riktigt bra denna veckan. Om allt går som planerat så är det hoppträning på fredag för han igen. Igår red vi ut på båda och bara tog det lugnt, de fick en mjukstart på veckan. Idag väntar markarbete för de båda hästarna. Jag tänkte mig travbommar och kanske en liten serie eller liknande. Vädret ser inte alls bra ut, så vi får se hur mycket jag vågar plocka ut. Har ingen lust att rida i regn..

Vad ska ni göra idag?

Köpte en förbygel av en kompis. Jag vill ha de låga spännena och sen var det bara ett plus i kanten att den kom från CWD ;)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas