emmylaursen!

Min torsdag

Hallå där, allt bra med er? Jag sov riktigt dåligt inatt och vaknade jämt. Kollade på klockan några gånger och insåg vid några tillfällen att jag sovit 20 minuter sedan sist jag kollade. Riktigt segt så när jag gav upp klockan åtta var jag mer än trött. Satt vid köksbordet och åt frukost medan jag kollade på ett avsnitt av Prison Break. Det blev en liten mjukstart av dagen så jag hann med, för huvudet sov nog fortfarande.. 

Stokes åker på hoppträning med Clara idag. Jag tror att det kommer gå superbra och det ska bli spännande att höra vad de har gjort för övningar samt hur han kändes. Jag red själv ut en sväng på Geof idag och bara joggade honom lösgörande. Vid båda hans bakskor så har sömmarna typ åkt ur och satt sig på något konstigt sätt. Jag kan inte riktigt förklara men hovslagaren kommer nästa vecka och rättar till det samt skor om Stokes. Det är alltså inget som Geof markerar på eller är öm/svullen.

I skrivande stund håller jag även på att laga mat till mig, pappa och Emil. Det blir ugnsgratinerad falukorv och potatismos enligt önskemål ;) Senare ikväll ska jag och Emil åka en vända till lägenheten för att måtta ut lite grejer inför IKEA imorgon. På lördag blir det en roadtrip till Karlstad. Söndagen kommer mestadels bestå av att skruva ihop möbler!

Hoppas att ni får en fortsatt bra torsdag!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas