emmylaursen!

Jag och tjejerna

Denna dagen har varit helt perfekt, från början till slut. Imorse fortsatte jag titta på Prison Break, senast jag gjorde det var nog innan sommaren. Låg kvar i sängen till halv elva innan jag klev upp och gjorde mig i ordning. Det blev en tur till stan med tjejerna med lunch och lite shopping. Kinamat till lunch (säkert kort) och sen köpte jag kepsen som jag har på mig på bilden + torrschampo. Jag överkonsumerade torrschampo förut så min hårbotten was a mess, fick så mycket skäll från min frisör haha. Har varit utan det ett bra tag nu men tänkte att jag kunde köpa så man har utifall man skulle behöva.

Idag när jag kom till stallet, vilket var rätt så sent, så var Geof inne och åt på sin middag. Jag fixade allting, mockade och sen red jag ut en sväng. Tanken denna veckan är att rida lite hårdare imorgon, onsdag och torsdag. Medan vi är på EM i Göteborg så får han vila/promenera. Helt enkelt så blir det en vecka till att ladda batterierna. Stokes var nyrakad idag och han såg riktigt nöjd ut över det ;) Jag var lite lat och orkade inte sadla, så det blev en barbackatur. Det är mysigt det också. 

Imorgon är det arbetsintervju som gäller! Klockan elva ska jag befinna mig i Borlänge och sen får vi helt enkelt se hur det kommer gå.. Hörs imorgon!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas