emmylaursen!

30 augusti

Hej! Dagarna springer verkligen förbi. Jag tycker att jag hinner vakna och rida två hästar, sen är minst halva dagen borta. Igår hände det inte så mycket, förutom att Geof var en riktig plåga att rida. Vi skulle precis svänga in till ridbanan när han kastar sig ut i vägen (bland bilar så de fick stanna) och stegrar, vevar med frambenen och är allmänt uppstressad. Försökte flera gånger att lugna ner honom, men det gick inte allting hade slagit slint ungefär. Efter många om och men fick jag in honom på ridbanan och jag var inte glad. Det kändes rent ut sagt farligt när han kastade sig ut i vägen och en gång stegrade han så högt att jag trodde på riktigt att vi skulle slå runt. Han gick bra på ridbanan i alla fall och gjorde ett bra jobb med galoppbommarna. Stokes var som vanligt lugn och fin, min lilla ponny <3

Så igår ringde jag till mamma, ledsen och förtvivlad. Mamma är ute och reser mycket och även pappa, så jag har ingen som kan gå med mig till ridbanan de dagarna jag vill dit. Pratade en stund med henne och skrev sedan ett långt meddelande till Jon som har hjälpt oss med lastningen. Han är riktigt duktig och han förstår sig på Geof. Idag tog jag nya tag och gjorde så att jag gick med Geof till ridbanan och satt upp där. Det gick superbra och han gjorde ett bra pass på 40 minuter idag. Hoppade sedan av och gick hem igen. Klapp på halsen och allt var bra för dagen. Stokes fick longeras då Clara ska ha med honom på hoppträning imorgon.

Nu på kvällskvisten har jag och pappa cyklat 1 mil! Det kände kortare faktiskt, förmodligen för att allt var en enda tävling ;) Skönt att göra någonting annat för en stund och bara kunna släppa allting hemma. I helgen kommer jag och Emil åka till Karlstad på lördag, men innan det är den en storshopping på IKEA som väntar. Jag köpte köksstolar idag, men han får vara med om vi ska köpa köksbord för det orkar nog inte jag bära.. Sad, but true.

Hur är det med er då?

Tillskott som Geof har fått nu under en period, främst under hårt arbete på varma dagar

Vuxenpoäng att hinna med biltvätten efter IKEA

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas