emmylaursen!

20:54

Hej igen! Igår var jag bra trött.. Efter 9 timmars jobb först och sen träning med båda hästarna så somnade jag tungt så fort huvudet nuddade kudden. Både Geof och Stokes gjorde två riktigt bra insatser, mest överraskad blev jag över Stokes som verkligen har släppt efter nu i sin vänstra sida. Annars har han varit så stel och bara tagit tag i bettet och varit som en pinne. Igår var han riktigt fin, men vi ska inte glömma bort Geof som också kämpade på riktigt bra. Han behöver få mer muskler och kondition, sen är vi fit for fight. Finns film på min instagram @emmylaursen.

Idag var det också jobb, även 9 timmar idag. Det var en tung dag, trots att jag inte hade speciellt mycket att göra. Mamma tog sig en lång promenad med Stokes och jag red ut med Geof. Idag såg han inga spöken ute i skogen, annars brukar han gärna tycka att stenar, grenar eller något annat kan vara lite läskigt. Det ändras från dag till dig ;) Charmen med att ha en 6-åring. Vi lastade även Geof en del idag och han börjar förstå hela vitsen med det nu också. Snart är vi ute på träningar och tävlingar!

Emil kommer snart men jag ska inte vara vaken så mycket längre, är trött och vill sova. Jag jobbar även imorgon och hästarna ska fixas innan jag och Clara tänkte åka en sväng till Borlänge och kolla på deras utetävlingar. Godnatt.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas