emmylaursen!

Såhär var helgen

Ja, helgen i Skåne var intensiv minst sagt och det blev mycket gjort på kort tid. Jag tog tåget ner till Örebro på torsdagen och därifrån åkte jag och mamma till Skåne. Vi var framme rätt sent på torsdagkväll så det var bara att checka in på hotellet och sedan lägga sig och sova. Jag sov inte mycket, men det är väl förståeligt antar jag. Som vanligt har de grymt goda frukostar på Scandic så jag satt säkert och åt i en timme. 

Vi åkte till Karupslund och provade hästar. Jag började med en häst (den på bilden) och den var sjukt fin. Den va lugn i hanteringen men hade ändå gas och lite power när man satt upp på han. Det var verkligen en häst som jag tyckte om. Sedan kom en anställd på stallet in med en skimmel, men vi kom överens redan när vi hade sett den ett tag att den var för grön. Den passade inte helt enkelt mig. Efter det var det lite snack med ägarna, fika och sedan red jag ett fux sto. Hon var superfin och en perfekt speedhäst, men var inte riktigt det jag letade efter. Ni kan få se film sen på Geof (hästen vi ska köpa).

Egentligen skulle vi ha åkt och provat en häst till, men valde att tacka nej till den. Senare på eftermiddagen åkte vi tillbaka och provade häst nummer ett igen. Alltså OM jag var kär. Nu är det klart att det är den vi ska köpa ♥ 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas