emmylaursen!

Min (o)intressanta onsdag

Allt från stallmiljö till pyjamas i skolan har denna dagen bjudit på. Jag fick avsluta dagen i stallet och idag red jag upp till ridhuset. Stokes går väldigt bra på pessoabettet om man rider på det med måtta, alltså inte för ofta. Han är stel i sin vänstra sida och precis som jag skrev för någon dag sedan så kommer han inte riktigt loss förens mot slutet av passet. Idag var han i alla fall riktigt duktig och frustade för fullt. På tisdag ska vi även skicka in maskprov och kolla så han inte har mask i lilla magen. Skam dock att jag inte visste hur man gjorde förens idag..

Min svart-taxi-verksamhet rullar vidare. Körde in Clara till stan och 50-dagars festen ikväll och eventuellt får jag gå upp mitt i natten och hämta dom också. Det hade varit sjukt roligt att varit med, men jag har ett nationellt prov imorgon och jag vägrar skriva bakfull. Så ikväll blir det bara plugg och ta det lugnt fram tills typ klockan 23 då jag får reda på om jag behöver hämta dom.

Som det ser ut nu så kommer jag åka tåg till Karlstad imorgon och träffa Emil när han har slutat jobbet. Torsdag är vilodag för Stokes och på söndag ska vi ut i terrängen igen!! Ska bli så himla roligt att få göra det igen.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas