emmylaursen!

Måste alltid vara värst

Godmorgon hörrni! Jag vaknade idag när mitt alarm ringde vid kvart över sex oxh jag var så himla trött. Alltså det var nog det värsta jag varit med om. Fick verkligen kämpa för att kunna gå upp ur sängen och åka till gymmet. Det blev inte mycket gjort på gymmet idag, det kan jag erkänna. Vi spenderade största delen av tiden där att diskutera och planera lite inför gymnasie-DM som går om två veckor (om jag inte minns fel). Självklart har jag glömt hela min plånbok hemma så fick betala en bussbiljett för att komma ner till skolan.. Dessutom så snöar/regnar det ute så denna dagen kommer nog att bli lång och seg.

För övrigt så ska jag fixa mina fransar, äntligen. Blev lite fel nu när Jenny åkte till Australien för jag hade behövt gjort dom innan hon åkte men hon kommer hem om en vecka. Dock ser mina fransar ut som kaos så det var bara att boka en tid så får jag åka bort efter skolan. Jag älskar verkligen när man har nya fransar för man känner sig så himla fräsch och det är riktigt skönt att inte behöva använda mascara. Sen åker jag nog till stallet och fixar allting där.

Mamma har även lagt handpenningen på Geof idag så nu är han vår. Bara lite veterinärbesiktning och pappersarbete kvar, sen står det en ny häst hemma! Jag längtar verkligen tills jag kan få ut och tävla igen. 

Hoppas att ni får en bra dag!

All In har ju en så självklart måste Stocken ha en då också ;)

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas