emmylaursen!

Kaos är förnamnet

Hej på er! Hoppas att er torsdag har varit bra. Jag har haft det lite mindre kaos om jag ska vara ärlig. Igår natt var jag och hämtade Clara och Mariam i stan och var hemma vid halv tre på natten. Somnade om relativt fort och sov till alarmet ringde igen. Engelska nationella imorse var inte att leka med, jag tyckte att det var riktigt svårt. Men men, man får göra sitt bästa och hoppas att det håller hela vägen. Sen åkte jag till stallet och fixade allting ifall jag skulle behövt åkt till Karlstad men så blev det inte. 

Tillbaka till skolan och gå på en lektion innan jag hämtade upp Clara för att åka till stallet. Hamnade bakom en som övningskörde och eftersom det var jag för inte så länge sedan så har man lite sympati för dom men denna stannade vid ett trafikljus när det var grönt. Jag var 0.2 sekunder från att tuta på dom.. 

Stokes fick gå en tur ut idag och han hade minsann allt rullat idag. Det var nog de värsta jag varit med om på ett tag. Tacka Gud för att han hade täcke på sig, men han var visserligen mer grå än vit nu också. Jag ska åka tillbaka till stallet en sväng och lasta av lite spån och smått och gott. Jag och mamma var även en sväng på Granngården och köpte benskydd och boots till storhästen. Självklart är det massvis med ludd <3 Visar bilder sen!

Nu ska jag åka iväg och försöka hinna med allt innan Emil kommer hem. Äntligen torsdag!!

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas