emmylaursen!

Dagens träning

Hej på er! Hoppas att er söndag är bra och att ni har en del roliga saker planerade för kvällen. Igår hade vi en hel del att göra, därav den dåliga uppdateringen. Vi var och kollade i stallet som Geof ska stå i, jag var på avslutning med jobbet och vi hann även med lite annat. Men som sagt, idag var det terrängträning och oj va Stokes va pigg. Jag hade däremot inte förväntat mig något annat eftersom han blev rakad igår och då brukar de få lite extra energi.

Han var så himla duktig, hoppade allt som jag styrde på och till och med så vi hoppade de stora uthoppen idag. Riktigt duktig ponny! Det är så roligt att bara åka ut och träna terräng för det ger en liten boost i självförtroendet, i och med att han bjuder så mycket och verkligen vill hoppa. Jag red på pessoa idag som är väldigt skarpt, men pelhamet tar han bara tag i och sticker. I terrängen om någonstans så lär man ha lite kontroll ;) Är verkligen supernöjd med dagens träning så imorgon ska jag nog bara longera han lite.

Ikväll ska jag och Emil ut och äta, sen ska vi nog åka och kolla på nån brasa eller lite fyrverkerier. Det märks! Hoppas att ni får en fin kväll med nära och kära 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas