emmylaursen!

Arbetsintervjun gick....

Hallå där. Jag ska börja med att säga att arbetsintervjun gick superbra och att jag från och med slutet av juni kommer jobba inom hemtjänsten i Grycksbo. Mitt vikariat sträcker sig över sommaren och lite till, sen får vi se hur det blir. Antingen söker jag något annat eller så kanske jag stannar kvar. Jag vet åtminstone att det ska bli riktigt skönt att få jobba och inte plugga i evigheter som man gör nu. Däremot måste jag plugga lite till då jag måste skriva ett prov för att få kunna ge de äldre medicin.

Så ja, glad tjej är man nu. Jag och Emil åt lunch i stan för att fira det eller vad man ska kalla det för. Sedan blev det en sväng till Borlänge där jag hittade dessa jeansen från Levi's som jag blev så himla kär i. De satt som en smäck och det känns verkligen som att det är omöjligt att hitta bra jeans idag. Därför slog jag till hehe. En liten fika som vanligt på Waynes och det är ju egentligen alldeles galet att en fika där för två går på runt 150 kronor??

Stokes fick vila idag så jag bara pysslade om honom. Imorgon ska han rakas och på eftermiddagen ska jag skruva i brodd till terrängträningen på söndag. Ser verkligen fram emot det! 

Hoppas att ni får en bra fredag 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas