emmylaursen!

Lyckades irritera någon

Kan någon snälla förklara för mig varför helgen endast är 2 heldagar och inte längre? Jag hinner få en sovmorgon och inte ens då sover jag så mycket som jag borde..

Idag tror jag att jag lyckades göra väderguden riktigt förbannad, för precis när jag har kommit halvvägs på ridturen så öppnar himlen sig. Det regnar och blåser nå så in i helskotta, så när jag kom tillbaka kunde jag vrida ur min huvtröja. Pikén under var blöt, ridbyxorna, sadeln, jag, hästen, hjälmen, allt. Det var alltså lika bra att fortsätta rida, det var ju ändå lika lång väg tillbaka om jag skulle ha ridit tillbaka. Det som är lite roligt ändå är att detta händer mig alltid. De andra i stallet klarar sig aldrig men aldrig jag. Hade till och med kollat vädret, men det räckte ju tydligen inte..

Varken jag, pappa eller mamma orkade laga någon mat så vi köpte med oss lite från pizzerian. En kycklingsallad blev det för min del och nu kan jag somna mätt. Imorgon är det måndag (hej ångest) och jag har två uppgifter som jag verkligen måste börja med imorgon.. Blä........... Godnatt!

Fick lov att äta sitt hö på andra sidan boxen när jag skulle göra rent väggen

Kvällsmat <3

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas