emmylaursen!

Händelserik dag nr2

Hej på er! Idag så har det varit ganska mycket att göra. Gick i skolan i ungefär 3 timmar, hade en körlektion, åkte till stallet, åkte på hoppträning och kunde nyligen äntligen slå mig ner i lugn och ro. Jag vet inte riktigt vad det är med mig, men så fort jag är ute på vägarna så kommer alla idioter i trafiken fram. Känns som att jag är en magnet typ och de bara dras till mig. Idag var det en pajas som nästan åkte rätt ut i vägen med cykeln och när vi åkte till Mockfjärd så ska en bil köra om oss. Problemet är bara att det finns inte plats mellan oss och bilen framför, men den där bilen tränger in sig och ja, vi kunde ha varit gladare kan jag säga.. Sen körde den bilen om lastbilen framför oss där det var helsträckad linje och gasade på.. De finns då människor till allt.

Hoppträningen gick bra. Han hoppade riktigt fint och min väst gick sönder, verkligen så lägligt. Sista rundan fick jag därför låna Elinore's istället, som kändes som en flytväst typ. Min tunna Horka-väst vs en Racesafe så märker man att de är lite skillnad i tjockleken på dom. Min är ju säkert hälften så tjock, haha så de var lite ovant.

Imorgon ska vi till veterinären med Stokes för den årliga vaccinationen och kolla tänder. Direkt efter det åker jag till skolan och har prov/läxförhör i privatjuridik på 4 kapitel.. Önska mig lycka till typ..

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas