emmylaursen!

Födelsedagshelgen

Hallå på er! Ja, haha vad hände med bloggen nu? Alla undrar, ingen vet riktigt ;) Inte ens jag, men jag kan skylla på att jag hade en GRYM helg och igår gick mina ögon i kors. Alltså, så trött som jag var.. Min helg var oslagbar utan tvekan. På fredagen var jag och familjen ute och åt på Smak i stan. Det var riktigt gott, så jag rekommenderar verkligen det stället. I lördags så var det förfest hemma hos mig innan vi åkte till stan och gick på Etage. Haha, lite oklart vad som hände ändå men en otroligt rolig kväll.

Ni kan ju lista ut vad vi gjorde i söndags- åt pizza och kollade på film. Joggade även Stokes som är ett krutpaket nu för tiden. Igår när jag red han på banan efter att ha skrittat ut med Lina så var han så himla fin! Kände att han kom upp med ryggen så han inte går på bogarna, då slutar det inte bra. Han kräver väldigt mycket uppvärmning så man måste vara otroligt noga med det.

Idag slutar jag sent och vädret suger. Alltså, snöblandat regn ibland och ibland bara allmänt grått? Blir så less på detta nu.. Hade förresten körlektion idag också och nu är inte mitt körkort långt borta.. ;)

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas