emmylaursen!

Kaos till sent på natten

Haha, kvällsinlägg asså. Min nya sak- lätt. Jag överlevde nationella proven, tror jag åtminstone. Nu får man vänta på resultaten bara och se om man klarade denna kursen. Hade verkligen varit skönt om man fick göra det, med tanke på att jag läser 3b nästa år. Jag slutade vid 13.45, gick ner på stan och köpte lite till bröllopet innan jag åkte hem. Det blev ett nytt nagellack, en kofta och nya klackar som ni får se imorgon. Min spraytan blev ju misslyckad som bara den vid axlarna så har skrubbat mig 4 gånger idag, så imorgon ska vi tillbaka och antingen göra om det eller strunta i det. 

Stokes fick vila idag (då jag behövde varenda minut till att skrubba mig) så han får gå ett jobbigare pass imorgon på banan. Efter stallet och spraytanen så åker jag och mamma till Göteborg. Det ska bli så himla skönt och jag behöver nog komma bort lite. Dessutom ska vi på bröllop som är ska bli så himla roligt och förhoppningsvis så får man träffa några gamla vänner/bekanta. 

Men ja, såhär ser min packning ut so far vilken innebär att jag måste återgå till att försöka få ordning på det. Hörs imorgon!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas