emmylaursen!

Det sagolika bröllopet

Hallå på er! Allt bra med er? Jag är sjukt trött sen igår och jag fick inte heller sova ut speciellt länge idag. Gårdagen var verkligen helt underbar, både i kyrkan och på festen efteråt. Allting var så himla fint och välplanerat, tack Joakim och Anna för att jag fick vara en del av er dag! I stort sett alla killar som var där går/har gått på Chalmers -> jag skulle inte behöva jobba resten av livet om jag hade hittat en sån ;) Skämt och sido, men det var mycket trevligt folk där och vid halv tre så började vi dra oss hemåt. 

Igår när vi satt och åt så började de jag satt bredvid att prata om travsporten och tro mig, jag fick bita mig i tungan. Många hästar i travsporten har det inte så bra (finns tyvärr sånna fall inom varje gren i ridsporten) och när de som sitter runt säger att "hästarna tycker nog om det" så höll jag på att spricka. Absolut, en del av hästarna gör säkert det men när man själv håller på med hästar så vet man att så är tyvärr inte fallet. Jag har sett allt för mycket hemska bilder och hört tråkiga saker angående travsporten, så jag har lite svårt att kunna "tycka om" den på elitnivå. 

Från det ena till det andra, vädret uppe i landet suger ju!? Vi hade 20+ och sol imorse, men ju längre upp i landet vi kommer så regnar det och är grått bara. Usch om ni frågar mig. Ikväll så ska jag spendera en hel del tid i stallet tillsammans med min kärlek (ponnyn såklart) och sen försöka skriva klart en essä.. Vuxna som sviker är ämnet inom valfritt område. Spännande kan det bli!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas