emmylaursen!

10+ h i bil

Men hej på er! En väldigt lång dag börjar äntligen gå mot sitt slut, hoppas jag åtminstone. Imorse så ringde klockan 06.30, upp och mot stallet. Mamma hjälpte mig att fixa medans jag red ut en sväng på Stokes. Vi var ifrån stallet vid halv nio, så vi hade en stund hemma innan vi åkte och gjorde om min spraytan. Nu ser det betydligt mycket bättre ut tills imorgon! Sen var det bara raka vägen ner till Ullared och där sprang vi igenom allt på cirka en timme. När man vet vart allting finns så går det betydligt snabbare ;)

Efter Ullared åkte vi förbi min moster och sen hem till Torslanda. Detta ger oss 10+ timmar i bilen idag. Efter att vi varit hos moster så fanns det inte mycket plats kvar i bilen, den var verkligen fullproppad tro mig. Redan från Falun hade vi typ 7 björkar med oss i bilen till bröllopet imorgon, tur att man inte var allergisk mot pollen. Det blev hämtmat ikväll och nu packar jag upp lite och försöker ta det lugnt. Har ändå en hel del kvar att göra, så jag är nog inte klar ändå.. Åkte en sväng till Hemköp med Martin och Julia också.

Jag ska försöka komma i säng lite tidigare idag så jag är utvilad tills imorgon. Det kommer bli en sjukt rolig dag hoppas jag på! 

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas