emmylaursen!

Tillbaks på hemmaplan

I'm back were I belong, som man brukar säga. Det har varit en riktigt lång dag, tro mig. Igårnatt kunde jag inte sova för fem öre, utan det blev en sömn på 3 timmar mellan 4 och 7 på morgonen. Det var ju ganska roligt om vi säger så.. Sen mellan kvart över åtta på morgonen och typ klockan halv åtta ikväll så har jag åkt bil. Först så har vi hämtat transporten och sen har vi stannat minst 5 gånger längst vägen för att äta, tanka bilen och såklart shoppa. Det är ju det viktigaste ;)

Vi svänga förbi Granngården och köpte foder, Hööks och köpte boxgardiner och Biltema för att köpa ett lås till hästtransporten. Detta låset skulle jag även sätta på och haha, det kändes som ett omöjligt mysterium i början. Fick nog till det efter ett tag ;) Har ju såklart varit hos Stokes en sväng också. Idag så blev det lite dressyr på banan, 20-25 minuter lätt trimm bara. Inget mer speciellt än så, men det räckte nog för han och mig. När jag ridit klart så sänkte han huvudet och var avslappnad, vilket är ett tecken på att han har fått jobba. Kvalité före kvantitet.

Imorgon är det midsommarafton, vad har ni för planer? Mina släktingar från huvudstaden kommer hit och på kvällen väntas det en fest med riktigt bra folk!

 

Blev lite shopping på Hööks, bland annat gör' söta våtservetter som kommer ligga i transporten. Alltid redo ;)

 Boxgardin Showmaster®

Boxgardinen hittar ni HÄR

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas