emmylaursen!

Det blir bättre

Hallå på er! Internetet är fortfarande helt dött här hemma, så det blir typ uppdatering 1-2 gånger om dagen tills det har blivit bättre. Jag red iaf i förmiddgas efter att ha varit hemma och plockat med diverse saker samt gått till apoteket. Det blev en tur ut med skritt och trav för Stokes del, som för den delen frustade ovanligt mycket också. Tror han kanske har lite träningsvärk sen igår ;) Det är däremot bara något bra enligt mig, då vet man att de har jobbat rejält. Åt lunch hemma och vilade en stund innan jag och Clara åkte till stan. Det blev ingen stor shopping för min del. Var as tråkig och köpte bara en anteckningsbok, dubbelhäftade kuddar och en termometer. Vilket shopping va?

Imorgon så börjar packningen och uppladdningen på allvar. Mamma kollade så vi får med oss sadelskåpet (så vi kan låsa in våra saker där) och jag har även börjat pyssla om transporten. På torsdageftermiddag åker vi, så pepp!! Det ska verkligen bli så roligt att åka på meeting, som jag har saknat det. Imorgon ska vi även på en sista hoppträning och fila på det sista. 

Brist på bilder har jag också. Laddade över alla till fel dator så jag får fixa det snart, tills vidare får ni stå ut med en bild på me and my second half <3

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas