emmylaursen!

3 saker jag inte gillar på andra bloggar

1. Bildbomber. Jag förstår att det är kul att lägga upp mycket fina bilder och så, men mer än 7-8 stycken blir bara för mycket. Jag tycker att om man har 3-5 stycken så blir det bättre. Sen kan det såklart vara en fördel att ha mycket bilder med om man ska förklara en viss rörelse eller förklara utifrån ögonblicksbilder. Annars så blir det helt enkelt för mycket och dessutom om alla bilder är snarlika.

2. Extremt långa inlägg utan bilder. Jag tycker att en bild gör så himla mycket och ett inlägg utan känns så naket. Om man bara skriver typ två rader som update ifall man inte har mycket internet eller liknande, så kan det vara okej. Annars ska det vara bild! 

3. Folk som provocerar. Det jag tänker på är 2009's Kissie, om ni förstår vad jag menar? Även fast hon har berättar hur hon upplevde det och att om vi var elaka mot henne så skulle hon vara det tillbaks. Det förstår jag helt, men ni förstår principen. Man skriver om ett känsligt ämne eller skriver om någonting och verkar känslokall, endast för att få kommentarer eller fler läsare. Det är en annan sak om man skriver om ett ämne som är viktigt och bara skriver sin åsikter.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas