emmylaursen!

Varför gjorde jag detta?

Första "riktiga" dagen på sista året har nu börjat. Min dag bestod av fyra lektioner varav en var engelska 7 som jag valt till i år. När hon gick igenom alla kunskapskrav och liknande så trodde jag att jag var på fel ställe. Varför gjorde jag detta? Kursen är tung och det kommer kräva mycket plugg för att kunna klara den. Tack och lov för att det inte finns ett nationella prov för den... Än... När jag slutat gick jag och köpte en bok (såklart på engelska). Frågan kommer igen; varför gjorde jag detta? Insåg för en stund att om jag ska ha en chans på det betyget jag vill så får jag nog anstränga mig.

Det har regnat hela dagen och regnar fortfarande. Så tråkigt och jag hade ingen lust för att rida ut länge. Dessutom tävlade Stokes igår så jag trotsade vädret (regnade inte mycket men ändå) och skrittade ut en sväng. Jag tror inte att han heller var så himla glad av tanken att ge sig ut i regnet. När vi kom tillbaka så var min jacka nästan genomblöt och Stokes var nog bara glad över att vara tillbaka.

Nu tänkte jag ta tag i ett samarbetsinlägg som har fått vänta ett tag men nu är det dags att ta tag i det. Resten av kvällen ska jag nog faktiskt läsa, tro det eller ej..

En väldigt söt hund som var vid träningen igår

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas