emmylaursen!

Wrap it up

Godkväll, till er som är vakna.. En del är kanske på fest, en del sover och någon kanske jobbar natt? Hur som helst så är detta det sista jag skriver idag då klockan är efter tio och imorgon står alarmet på 06.15. Då vill hästarna ha mat och jag kommer rida upp till ridhuset. Det gör att hela min förmiddag och även eftermiddag kommer vara fri- såå what to do känner jag mest. Är som sagt van med fullproppade scheman men ibland så händer det ;)

Äh, nu ska jag lägga huvudet på kudden och sova. Imorgon blir det tidigt!

En lugn fredagkväll

Hej och godkväll allihopa. Körlektionen idag gick såå himla bra och jag körde faktiskt manuellt bättre än vad jag trodde. Förmodligen för att jag mer eller mindre tvingade mig själv att hålla lugnet i schack och inte bli stressad. Körde till och med på 4:ans växel och tycker att det var väldigt starkt av mig ändå för att vara första gången. Efter körlektionen åkte jag och elin upp till Lugnet, hade idrott och sen kom pappa och hämtade mig. Stallet var klart på 35 minuter idag då Stokes vilar. Imorgon har jag morgonfodringen och jag tänker därför rida upp till ridhuset på morgonen, då är ingen där heller ;)

Utöver det så ska jag och pappa åka och kolla på ishockey. Jag kände att sitta hemma här hela kvällen är ju inte så roligt det heller, så jag valde att följa med. När jag kommer hem ska jag jobba lite med svenskan och även börja fixa med en del produkter som ska vara klara tills söndagens marknad. Det är många många som ska göras, så jag kanske får börja ikväll också. Imorgon eftermiddag kommer Lina hit och hjälper till att göra också, så går det ännu fortare :)

Men nu ska jag börja göra mig i ordning, åker alldeles strax och kommer hem ganska sent. Såg att ett av mina inlägg idag inte hade kommit upp så jag provade att publicera det igen och då fungerade det... Konstigt... Hur som helst, vi hörs senare ikväll!

 

Det närmar sig..

Nu närmar det sig min första körlektion och det ska bli så himla spännande! Tror verkligen att det kommer bli superbra och jag gillar verkligen den körskolan jag går på. Det enda jag har "problem" med är att hitta dragläget.. Haha, typ de viktigaste av allt så hoppas verkligen att det kommer gå bra. Men vill inte hamna i Sveriges värsta bilförare direkt.. Sveriges värsta kändis bilförare kanske går bättre ;)

Annars så rullar dagen på bra och jag har nog bestämt att jag stannar hemma ikväll. Det blir en lugn kväll med plugg och bara mys mys mys. Det känns bäst och jag vill ligga i fas med allt. Så fort något ligger efter eller inte går som jag vill så är det panik á la 3000. Liten spin-off, men aja. Det kommer att bli en bra fredag och jag vill såååå gärna ha helg, NU.

Mornin' friday

Godmorgon allihopa, sovit bra? Jag har ingen aning om vad jag ska göra i eftermiddag när jag har slutat skolan. Först är det skolan 8.30-15.45 med en körlektion vid kl 13, sen när jag har slutat är det stress stress till bussen om pappa inte hämtar mig. Åker direkt till stallet och fixar allting och idag ska jag även spåna åt honom. Det hade blivit lite tunt.. Han får vila idag och jag ska nog göra lite med arbete till skolan, så jag ligger i fas med allt. Igår fick jag även reda på att jag ska ha två prov samma dag, näst sista veckan i skolan, kul va?....

Men ikväll får jag det vara oplanerat. Tanken var att åka med Clara till Rättvik och hänga där med några, men bussarna passar inte och jag vet inte hur jag ska komma hem. Dessutom så har jag morgonfodringen imorgon av hästarna, så jag vet inte riktigt hur sent jag orkar komma hem. Pappa funderar på att åka på ishockey så ja, då blir jag ensam hemma då. Finns väl inte så ycket annat att göra åt saken? Känns som att allt blir så krångligt annars..

Ska ni göra något speciellt i helgen?

Mina partners in crime <3

 

 

Black & white

Sista inlägget för idag.. Har skrivit ner egna anteckningar om motivation och målsättning till skolan. Känns som ett väldigt intressant område då det finns mycket att lära. Jag och min grupp slutade svenskan lite tidigare idag, hade jobbat på så bra. Sprang in på Hemköp och köpte med lite mellanmål innan jag satte mig på bussen mot stallet. Först var tanken att jag skulle ha låtit han vila, sen tänkte jag att jag skulle gå promenad men det slutade med att jag red barbacka en sväng. Varmt och gosigt och jag tror knappt Stokes klagade på en lugn dag efter gårdagens grymma arbete i ridhuset.

Som sagt, har jobbat lite med skolgrejer och plugga inför provet den 10:e december. Man lär ju börja i tid.. Imorgon har jag en ganska lång dag framför mig, men framför allt så ska jag ta min första körlektion på körskola, WOOOH. Lite för taggad kanske jag är för när jag väl sitter där kommer jag nog svettas som bara den, haha!

Godnatt på er.

 

Klänningar till nyår

Nyårsklänning- årets ångest. Haha, men hur många gånger sitter man inte i sista minuten och kollar runt? Här kommer lite förslag från mig och de finns länkar till alla. Klänningarna kommer från Nelly.com, allihopa! Om jag kunde, skulle alla finnas i min garderob. speciellt den första på första raden och den andra på andra raden. Love it.

Vad säger ni?

1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR //

1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR //

Grått och kallt

Tittar ut genom fönstret och det är grått och kallt. Nej usch.. Det är första advent på söndag och då ska det vara snö, nuff said. Men jag tycker ändå att det är så mysigt när folk börjar sätta upp julbelysning, granar med pynt i och den härliga känslan av jul. Men, så länge snön inte är här så kommer inte den känslan.

Jag har skrivit mitt prov i naturkunskap och vad ska jag säga.. Jag kunde alla kryssfrågor men på slutet var det en större och öppnare fråga om kroppens växelverkan med omgivningen. Jag kan bara lite om det, så jag skrev allt jag kom på. Oavsett om det var relevant eller inte, så får den delen bära eller brista känner jag. Det blir som det blir, med tanke på omständigheterna. Som vanligt så drömmer jag mig bort tills när lektionerna slutar och jag får åka till Stokes. Om det går bra för min svenska lärare så ska jag åka lite tidigare, men då hinner jag inte köpa någon mat med mig. Aja, ett av alla små problem man har i sin vardag ;)

Hörs sen!

work, hard, and study-bild

Snart så <3

snow, winter, and christmas-bild

Nellys julkampanj

Ingen har väl missat Kenzas julkampanj för Nelly? Hon säger själv att hon har klivit ur sin "comfort-zone" och jag tycker att det är så starkt av henne. Hon är så himla inspirerande och hatten av för henne att hon vågade göra detta. Skulle själv aldrig ha vågat göra det, men hon gjorde det. Så cool och en riktig förebild för mig och många till. Sen kan man ju också konstatera att hon är så himla vacker!! 

Welcome thursday

Torsdag- det närmar sig helgen! Jag är så taggad på denna helgen, den kommer erbjuda så mycket. Men, såklart så måste denna dagen klaras av först. Skolan idag är lång, går ända till kl 16.50 och sen får jag ta bussen direkt till stallet. Idag är tanken att rida ut lite lätt och det kommer vara så mörkt ute - inte min favorit. Min ångest imorse var även maximal över naturkunskapsprovet, då vi ska ha prov på något läraren inte har gått igenom. Känns ju si sådär..

Oavsett, så är det en mycket bättre fredag imorgon och en bra helg väntar. Mer om det imorgon ;) Snart börjar lektionen och då är det fullt ös med företagen som gäller. Sälja sälja sälja. Ganska svårt med handen på hjärtat, men väldigt givande.

Vad ska ni göra idag? Har ni en mer spännande torsdag än mig? ;)