emmylaursen!

Travarbete

Mornin alla! Imorse vaknade jag innan alarmet hann gå.. På altanen har vi en presenning över sommarmöblerna och det har blåst hela natten så stundtals har man trott att möblerna skulle komma inflygandes genom fönstret.. Vid klockan sex gav jag upp och gick upp istället. Gjorde mig en ganska stor frukost, satt och åt väldigt länge innan jag fick skjuts till stallet. Hästarna var lika hungriga som vanligt, haha allt är som vanligt ;) Dom fick sin mat, jag bytte täcken på alla och fixade med Stokes mat. När de andra fick gå ut och Stokes var tvungen att stå kvar inne för vi skulle till ridhuset, så blev han inte så himla glad.

Jag var upp i ridhuset till kvart över åtta och idag blev det endast travarbete. Inte ett endaste galoppsprång, vilket kändes konstigt men att jobba med bara traven är också superbra. Idag så hade jag mycket fokus på att ha jämnt stöd på båda tyglarna och att han skulle ta skänkeln i alla lägen. Han var GRYM idag och gjorde de 40 minuterna så bra! Det känns så himla bra just nu och tanken att jag har ridit dressyr två gånger denna veckan är bara att klappa sig själv på axeln för. Rider dressyr alldeles för lite, men det är dags att ta tag i det.

Resterande del av dagen tänker jag bara ta det lugnt. I eftermiddag kommer Martin och ikväll kommer Lina och Henke. En chill lördag tänker jag ta.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas