emmylaursen!

Måndag & ny vecka!

Hej på er. Igår- katastrof här ju. Vi har fortfarande ingen internet hemma och ja, då blir det inte så bra. Måste ta internet från telefonen för att ens kunna kolla skolarbete.. Men på tisdag (alltså imorgon) ska det fungera igen så då är det back on track och dessutom är det den 1:a december då! Det är helt galet hur fort det går ändå..

Igår så var jag, Elin och Lina på julmarknad och det gick si sådär. Det är så synd för det är så många som bara går förbi uf-företagen och inte ens kollar, vilket är ganska tråkigt. En del har faktiskt riktigt bra idéer och de går ju miste om någonting tycker jag. Vi fick sålt några åtminstone och fick ett litet hum om hur vi ska göra tills nästa gång. Man vet lite hur sakerna ska stå, hur man ska prata med folket och sådär. Tror nog att det går bättre nästa gång!

Under tiden vi stod på marknaden gick Martin och Henke runt och letade julklappar. Martin hittade två till mig och dessutom fick jag ett läppbalsam från EOS, så som jag har tjatat! Dessutom skulle Martin fått vänta en halvtimme i stan på bussen efter marknaden och det kändes inte så snällt. Därför körde pappa hem honom och hehe ja, då passade jag på att följa med och sova hos honom. Vi kollade på Solsidan och sen somnade jag medans Martin även kollade på Bäck.

Stokes var ute och promenerade med oss igår men idag ska jag nog upp till ridhuset om det inte är för sent. Annars så slutar jag vid två idag vilket är riktigt skönt och nu när jag är i skolan ska jag se till att fixa tidsinställda. Det ska aldrig eka tomt här, är mitt lilla mål iaf.

Snart börjar första lektionen, hörs sen!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas