emmylaursen!

Måndag & ny vecka!

Hej på er. Igår- katastrof här ju. Vi har fortfarande ingen internet hemma och ja, då blir det inte så bra. Måste ta internet från telefonen för att ens kunna kolla skolarbete.. Men på tisdag (alltså imorgon) ska det fungera igen så då är det back on track och dessutom är det den 1:a december då! Det är helt galet hur fort det går ändå..

Igår så var jag, Elin och Lina på julmarknad och det gick si sådär. Det är så synd för det är så många som bara går förbi uf-företagen och inte ens kollar, vilket är ganska tråkigt. En del har faktiskt riktigt bra idéer och de går ju miste om någonting tycker jag. Vi fick sålt några åtminstone och fick ett litet hum om hur vi ska göra tills nästa gång. Man vet lite hur sakerna ska stå, hur man ska prata med folket och sådär. Tror nog att det går bättre nästa gång!

Under tiden vi stod på marknaden gick Martin och Henke runt och letade julklappar. Martin hittade två till mig och dessutom fick jag ett läppbalsam från EOS, så som jag har tjatat! Dessutom skulle Martin fått vänta en halvtimme i stan på bussen efter marknaden och det kändes inte så snällt. Därför körde pappa hem honom och hehe ja, då passade jag på att följa med och sova hos honom. Vi kollade på Solsidan och sen somnade jag medans Martin även kollade på Bäck.

Stokes var ute och promenerade med oss igår men idag ska jag nog upp till ridhuset om det inte är för sent. Annars så slutar jag vid två idag vilket är riktigt skönt och nu när jag är i skolan ska jag se till att fixa tidsinställda. Det ska aldrig eka tomt här, är mitt lilla mål iaf.

Snart börjar första lektionen, hörs sen!

Hemma hos M

Ligger i sängen och kollar på Solsidan. Blev en ganska bra dag på marknaden. Hörs imorgon!

#tb

När vi var i Tällberg med familjen och Martin. Pappa hade precis fyllt år och det blev två dagar med god mat, spa och massa relax. Det gillar vi! Jag vill verkligen åka tillbaka dit, det var himmelriket på jorden. Servicen var superbra och deras spa/pool-avdelning var så fräsch. Bastu, bubbelpool, vanlig pool, utomhuspool och massage. Mmmmm, drömmer mig bort..

Första advent?

Godmorgon, ni som är vakna det vill säga. Idag är det första advent sägs det, men det känns ju inte riktigt så. Det finns ingen snö, vi har knappt något julpynt uppe och ingen gran utanför fönstret. Första advent? Njaa. Däremot så har vi en liten skylt som det står "god jul" på som har hängt uppe hela året. Vi märkte det för någon vecka sedan och folk som har varit måste ju tro att vi har varit konstiga eller något! 

Jag ska åka till stallet på förmiddagen och sen vid ett åker vi in till stan på marknad. Har inte så mycket mer att berätta, så vi hörs sen!

Vill ha

winter, snow, and light-bild

Lördagkväll

Go'kväll alla däreute. Min lördag har varit lugn och inga måsten, så måste man ju få ha det ibland! Jag red imorse och det gick superbra. När jag kom hem la jag mig på soffan och somnade från och till, tills jag bestämde mig för att gå upp. Det var bara att värma på lite lunch och sen åkt jag och pppa ut för att övningsköra. Nu har jag börjat köra manuell och det är lite svårt måste jag säga, men man kan ju inte ge upp ;)

Sen kom Henke och Lina vid tre och Martin kom lite tidigare än tänkt. Vi fick klart allting tills imorgon och marknaden, vilket känns superbra. Imorgon så är det marknad mellan 14-18 inne i stan och vi hoppas på att få sålt så mycket som möjligt.Nu på kvällen kommer några bekanta till mamma och pappa hit och ska äta och de tar med sig sin valp. Den är verkligen sååå himla söt och gud vad man längtar tills man kan köpa en :)

Kram på er så hörs vi kanske lite sneare ikväll, annars imorgon!

 

#tb

När det var sensommar och tävling på ridklubben. Love it.

Travarbete

Mornin alla! Imorse vaknade jag innan alarmet hann gå.. På altanen har vi en presenning över sommarmöblerna och det har blåst hela natten så stundtals har man trott att möblerna skulle komma inflygandes genom fönstret.. Vid klockan sex gav jag upp och gick upp istället. Gjorde mig en ganska stor frukost, satt och åt väldigt länge innan jag fick skjuts till stallet. Hästarna var lika hungriga som vanligt, haha allt är som vanligt ;) Dom fick sin mat, jag bytte täcken på alla och fixade med Stokes mat. När de andra fick gå ut och Stokes var tvungen att stå kvar inne för vi skulle till ridhuset, så blev han inte så himla glad.

Jag var upp i ridhuset till kvart över åtta och idag blev det endast travarbete. Inte ett endaste galoppsprång, vilket kändes konstigt men att jobba med bara traven är också superbra. Idag så hade jag mycket fokus på att ha jämnt stöd på båda tyglarna och att han skulle ta skänkeln i alla lägen. Han var GRYM idag och gjorde de 40 minuterna så bra! Det känns så himla bra just nu och tanken att jag har ridit dressyr två gånger denna veckan är bara att klappa sig själv på axeln för. Rider dressyr alldeles för lite, men det är dags att ta tag i det.

Resterande del av dagen tänker jag bara ta det lugnt. I eftermiddag kommer Martin och ikväll kommer Lina och Henke. En chill lördag tänker jag ta.