emmylaursen!

Nya och fina

Mornin på er, igår somnade jag som en stock när jag la huvudet på kudden. Shit, förstår inte varför för jag gör verkligen inget vettigt på kvällarna. Har ingen uppgift att skriv på, ingenting att göra och att skriva här tappar jag fortfarande suget ibland till att göra. Men jag försöker verkligen att skriva så mycket som de bara går, men som sagt de senaste dagarna har jag varit sjukt trött. Igår skrittade jag och Stokes ut en stund och gissa om jag satt på en pigg ponny?? Jag tycker att han borde vara något trött iaf efter alla träningar i veckan, men nej. Trött efteråt - pigg nästa dag igen. Han är speciell den där ponnyn ;) Alltid lika skönt att komma till stallet och bara vara där, bästa platsen på jorden helt klart.

Idag är det vilodag för hans del och jag ska ut och bowla med några kompisar + Martin och sen O'Learys! Det kommer bli så himla mysigt och jag ser verkligen fram emot det. Jag tänkte åka till stallet nu en sväng innan skolan och bara mocka så det är klart. Eventuellt fixa höet och kraften också om jag hinner, har bara en halvtimme på mig. Skolan idag är endast två lektioner och inga jobbiga sådana heller. Jag och Lina åker till stallet efter skolan för att ta in hästarna till middagen innan vi åker hem och gör oss redo för kvällen. 

För övrigt så är min helg fullproppad, jag skojar inte. Idag bowla & ut med kompisar + Martin sover här. Imorgon hästen + sov hos Clara. Söndag- ridhuset och sova hos Martin. Sen sova hos clara måndag -> tisdag. Yäää, ångar på bra just nu!

Idag är det invigning av mina nya Converse också <3 Älskar dessa skor!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas