emmylaursen!

Kluven.

Dagens hoppträning= kluven & rörigt. Nöjd, men ändå inte. Vill lämna en del saker där och ta med mig endast de bra hem men de går inte. Tänker för mycket och har alltid gjort. De mentala sviker mig och har gjort de alldeles för länge. Dags att ta tag i det, för jag kommer stå och stampa på samma ställe hela tiden om inte huvudet är med. Men sålänge man fortsätter försöka är man ingen förlorare, de blir man när man ger upp.

 

Sommartips

För en vecka sedan var jag och mamma ute på äventyr i Stockholm och en av sakerna som följa med hem var en bikini från Tommy Hilfiger. Jag ville bara berätta lite såhär lagomt tills att sommaren smyger på att denna är så himla bekväm och har superbra passform! Absolut en av de bästa bikinisarna jag någonsin har haft. Det som skulle kunna ha varit ett lite mer plus hade vart om man kunde reglerat bandet baktill men det är väl som det är. Snygg är det iaf!

Jag köpte denna på NK

Full fart

Hej på er. Imorse var det lika jobbigt som vanligt att kliva upp ur sängen som vanligt kl 5 på morgonen. Men men, jobbet rullade på bra idag och jag fick väldigt mycket gjort. När jag hade slutat gick jag och köpte en sallad på Hemköp som jag ska äta påväg till träningen ikväll. När jag kom hem var det huvudet på kudden och sova. Precis som jag trodde. Gick upp för en stund sedan och gjorde lunch och ska alldeles snart åka till stallet. Idag åker jag och Clara och hopptränar och senare ikväll ska jag anmäla mig till nästa tävling som kommer bli Kråkhoppet i Svärdsjö. Tycker att det är en väldigt bra tävling/meeting så det kommer nog bli superbra.

Nu ska jag dra mig till stallet och fixa allting tills hoppträningen.

Bästa laget från Hagis <3

Tuesday mornin

Hej och godmorgon på er! Jag har nu rast på jobbet och om knappt en timme slutar jag. Då blir det hem och sova på en gång, måste ladda batterierna för hoppträningen. Har även lite idéer på inlägg här, men om det skulle vara något speciellt ni skulle vilja läsa om så är alla förslag välkomna :) Bjuder på en mysig bild sen och Clara badade med hästarna i söndags.

Måndag

Första dagen på veckan, alltid lika tung. Imorse ringde klockan 05.00 och det var bara upp och iväg mot jobbet. Jag gjorde klart mina arbetsuppgifter relativt snabbt och min arbetsledare svarade inte i telefonen så jag fick göra det bästa av situationen. Direkt när jag var klar med jobbet åkte jag hem och tog moppen till stallet. Stokes fick en promenad idag som ni säkert redan har läst och det blev väldigt många stopp för gräsätning. Kanske lite för många ;) Imorgon ska han bli nakenfis igen och på kvällen är det hoppträning vilket jag tror kommer gå super!

Jag åkte hem till Lina när stallet var klart och vi bakade chokladbollar, kollade på film och var ute en sväng. Båda var så sjukt trötta så vi somnade i en timme till filmen, haha. Skulle aldrig lagt mig ner bekvämt i soffan.. Men de klippte rejält i ögonen när hon var runt fyra-fem då man påminns om att man har varit vaken i ett halvt dygn. Haha, måste sova bättre.

Och det är därför jag tänker sova nu, så jag har en liten bättre chans att klara av dagen imorgon ;) Efter jobbet imorgon kommer jag kasta mig i soffan och sova & ladda upp inför hoppträningen. Ni vet vad man säger, all in eller skit i det.

 

Så mycket mer

En ponny. Ett levande djur på fyra ben med ett eget tänk och egen vilja. Det är så himla mycket mer än en ponny. Jag ser min ponny iaf som mer än bara en varelse på fyra ben. Min ponny är bäst på att lyssna på alla mina problem, stora som små och man möts alltid av en varm förstående blick. Han är liksom min bästavän och jag skulle verkligen kunna göra allt för honom. Det är inte bara någon individ man behandlar hur som helst. Stokes får alltid det som är bäst för han. Sadel, träns, akupunktur, hovslagare, you name it. Min diamant i livet <3

Och ni med era "hästar finns inte"-skämt eller att häst passar bäst på macka, dra bara. 

Hos L

Hej, kikar in här en snabbis bara. Stallet är fixat för idag och Stokes fick gå en lätt promenad. Såklart så blev det mycket stopp för gräsätning påvägen. Hade man kunna räknat med något annat? Är just nu hemma hos Lina och har de bra. Vi har till och med gjort chokladbollar, så grymt gjort. För det är ju så svårt ;) Jag skriver lite senare idag :)

 

Underbara sommar

Hej! Vädret igår och idag har varit helt otroligt. Solen har lyst med minst 20-22 grader båda dagarna, så som det ska vara på sommaren. Fast helst lite varmare ändå ;) Idag har jag badat, för tredje gången detta året. Helt otroligt, för det var tammefasiken lika kalls idag som det har varit de andra gångerna... Men jag kom i och upp lika snabbt ska ni veta. Sen tog vi det mest lugnt och på förmiddagen solade jag typ hela tiden. Haha, måste ju ta vara påde och såg nyss att jag har fått en liten rand = sommaren är verkligen på gång.

Jag och Clara red ut och badade med hästarna. Nicki gjorde precis som vanligt, ställde sig och "grävde" typ så det bara sprutade vatten om henne. Stokes gick runt där ute i vattnet så lugnt och fint så. Vita ben fick vi på köpet! Dessutom så hade inte Stokes rullat sig idag, vilket är ett under. Det brukar liksom vara hans grej att inte vara ren i mer än en dag.. ;) 

Imorgon började jobbet, klockan fem är det uppstigning. Jag slutar dock 09.45 så då har typ ändå ingen gått upp. Efter det ska jag till stallet, mocka och fixa. Stokes ska få gå ut på en liten promenad. När jag är klar i stallet tar jag en buss till Lina. Får se vad vi hittar på för något!