emmylaursen!

Peppa istället för trycka ner

Jag förstår er om ni är done med mitt tjat om den, men fasiken vad jag är stolt över den. Detta var något jag egentligen inte skulle vågat gjort men gjorde det ändå och fick så mycket positiv respons på det. Det kändes väldigt bra inombords och jag vill bara ta detta utifrån det hela stora. Jag gjorde en ny grej, tog en chansning, det gick bra och jag fick beröm. Tänk om världen kunde vara lite mer så?

Tyvärr så är det så, att när man provar något nytt så är de fler som fokuserar på att ifrågasätta en än att peppa en. Det tycker jag verkligen är förjävligt. Varför ska man hålla på så? Sen menar jag såklart prova på nya bra saker, de dåliga tror jag nog att ni kan lista ut själva. Hur många gånger har man inte fått frågan när man ska årova något att "är du säker?" "klagar du av detta?" "vad kommer andra tycka?". Denna gånger kände jag verkligen "jag bryr mig inte vad andra tycker". De som stöttar mig är de enda jag behöver bry mig om.

Detta inlägget blev ju lite flummigt och så, men ni förstår nog min princip. PEPPA varandra mer än att ifrågasätt. Det är dock skillnad på att ifrågasätta om man bryr sig om någon och att ifrågasätta endast för att trycka ner. Allting är så himla mycket enklare i teorin, men tänk verkligen på det. ALLA kan göra något och tänk vad friare man skulle känna sig om man visste att prova nya saker är OKEJ. Att inte behöva gå i samma hjulspår dag ut och dag in.

Testa era vingar, gör något nytt! Stort som litet räknas och jag lovar att man växer som person. Jag TROR på er!

bird, sky, and wallpaper-bild

Fluff ska det vara

Jag tycker att det är så oerhört mysigt att ha massa fluff på utrustningen. Främst på benskydd och vid sadelgjorden. Stokes har en fårskinnstunnel under magen på vintern och han är alltid lika varm och go under den. Sen kan det ju bli lite för mycket också, men allting i en lagom mängd brukar bli bra ;) Här får ni 9 stycken fluffiga tillbehör och allting kommer från HÖÖKS.

Pullarpad HÄR //Luddset HÄR // Rumpvärmare HÄR //

Boots HÄR // Damasker HÄR // Pad till kedja HÄR //

Putsvante HÄR // Gjordtunnel HÄR // Fårskinnspad HÄR //

Idag är det backen!

Hej och godmorgon. Idag är det backen som gäller och vi kommer nog vara där hela dagen. En bild från när jag och Martin var ute på promenad igår och gick till en topp på en backe :)

Kikar in

Stokes blev riden imorse. Jag åkte till Martin kring 11, vi åkte direkt till Sälen. Har kollat på JVM och spelat Wii med Anton och Elin. Internet jag har nu på telefon är endast är till för att blogga! Hasta la Vista. Imorgon är de backen ;)

H&M's mellandagsrea!

Jag (precis som 99% av Sveriges befolkning) blir helt till mig på mellandagsrean. Jag tycker att det är så himla kul och framförallt att man kan göra massa fynd efter julen. Man rensar butikerna så nytt och fräscht kan komma in till det nya året. Jag har kollat igenom lite på H&M's rea och hittat 4 favoriter!

Klänning i spets HÄR // Handväska HÄR //

Finstickad kofta HÄR // Jeans HÄR //

 

Si sådär

Uppdateringen kommer vara lite halvt dåligt eftersom jag endast har köpt till 1 GB surf, men jag lovar att kika in här! Martin ska dessutom ta med sin GoPro så jag hoppas på lite bra bilder ;) Hur är det med er då?