emmylaursen!

Tomorrow is the day

Hej på er! Detta blir mitt sista inlägg för idag. Tycker faktiskt att trots dåligt med internet och taskig täckning i Sälen så har jag lyckats väldigt bra med uppdateringen här. Idag så åkte vi iaf hem från Sälen och hem till mig. Martins föräldrar skjutsade oss till stallet och vi gick ut på en liten promenad med Stokes. Det var inte så himla kallt, nästan 5 grader varmare än i Sälen.

Vi har fixat här hemma och packat upp en del av mina saker. Till middag så gjorde jag kycklingfilé med ris, medan Martin föredrog en kebabtallrik från pizzerian. Men nu är vi mätta och har ätit lite dessert, dessutom börjar en film snart på tv som vi tänkte kika på. Förmodligen så kommer vi nog bara kolla i 30 minuter och sen somna. Det är väldigt likt oss, haha! Men imorgon är det nyårsafton och då lär man fasiken vara utvilad. Jag är så himla taggad på ett nytt år. Ni då? Imorgon kommer det upp en mini-årsresumé här på bloggen med några små frågor. Kan nog slänga ihop ett sånt inlägg den 1:a januari också. Snart har dessutom jag och Martin varit tillsammans i två år. Helt insane hur fort tiden har gått. Jag pratade med hans kusin i Sälen och då berättade hon att de trodde Martin var tillsammans med en annan tjej, så när jag kom upp från bottenvåningen så blev de lite chockade. Haha!

Hur som helst, imorgon kommer det att bli en lååång dag med massa skoj och jag hoppas ni får en lika bra nyårsafton som jag kommer få. Hoppas jag ;) 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas