emmylaursen!

Mini-resumé av 2015

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Faktiskt, ja. Mina nyårslöften (som de flesta andras) är att våga mer och att prova på mer nytt. Den mest nya saken för mig var att jag skrev min insändare som delades över 50 gånger bara via dt.se och den publicerades även i tidningen vilket såklart var superroligt! 

Bästa köpet? 
Det absolut bästa köpet jag har gjort detta året är nog sminket jag köpt. Förstår verkligen att det låter fett konstigt, men det är faktiskt för en gångs skull BRA smink jag har lyckats köpt. Sen har man lyckats gjort ett och ett annat bra fynd också. Sen var mina julklappar som jag gav bort också i top 10 ;)

Favoritprogram på tv? 
Jag kollar väldigt mycket på Lyxfällan (ekonomen kommer till liv inom mig), men även Dessertmästarna. Jag blir lika förvånad varenda gång när alla vet vad de ska göra för något just i den deltävlingen och med vilka råvaror. Jag personligen tycker att det är väldigt roligt att baka ibland, men någon dessertmästare finns det inte i mig. Sen har man väl strö-kollat på lit olika tv-program som Sveriges värsta kändisbilförare, Big bang theory och Mom.

Var du gladare eller ledsnare detta året jämfört med det förra?
Väldigt mycket gladare. Jag har rensat människor ur mitt liv som jag inte hade någon nytt av, tog mer än vad de gav. Sen tycker jag att jag hittat mer harmoni i det mesta och blivit så mycket bättre på att planera och prioritera -> mindre stress -> mer lugn och ro.

Är det något du saknar från 2015 som du skulle vilja ha med dig till 2016?
Lite mer resor och utflykter. Man hinner inte resa så mycket när man har en häst ;)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas