emmylaursen!

Alltid något på gång

Här ekade det tomt.. Hej igen och jag ber ursäkt för att senast de kom upp något här var vid lunchtid, men jag har verkligen haft fullt upp hela dagen. Jag tyckte att mitt nationella prov gick väldigt bra, engelska muntligt är inte den svåraste delen enligt mig. Imorgon är det den skriftliga delen i engelska som väntar, den kan nog bli svårare. Men jag avslutade dagen med spanska vilket inte är mitt favoritämne, men det gick hyfsat ändå. Har verkligen tappat all motivation till spanskan, om det ens fanns någon..

Efter skolan åkte jag och mamma raka vägen till Borlänge. Första stoppet var vid Granngården där vi köpte strö och havre. Jag kollade även runt på betfor men köpte aldrig något. Stopp nummer två var på Hööks där jag hämtade ut schabraken till skol-DM nästa vecka och fick även med mig lite annat hem, hehe. Denna gången blev det ett par ridstövlar och jodpush från Ariat. Riktigt nöjd med de två kpen då jag verkligen behövde dom! Provade att gå i skorna från Ariat i stallet och är så himla kär i dom, samma med ridstövlarna som jag provade att rida ut i. Dom satt som en smäck längst benet och var supersköna! Tummen upp verkligen :)

Tredje och sista stoppet var på IKEA. Vi sprang in lite i farten bara för att köpa en ram så jag kan hänga upp mina rosetter lite fint och jag slipper göra hål i väggen. Det gillas inte så mycket av mamma. Så nu har jag en snygg ram där alla rosetter ska hängas upp imorgon. Efter all denna shoppingen styrde vi bilen mot stallet och som sagt red jag ut en sväng idag. Ponnyn var glad och pigg, men skötte sig väldigt bra. Det stod en vedklyv och gick runt ett villahörn som var så otroligt läskigt så jag fick lov att hålla i mig lite ;) 

Nu, när jag äntligen sitter i sängen och skriver om min dag så fungerar inte tvn?? Blir så less. Teknik ska inte ha dåliga dagar, nuff said. Min tv ska fungera, punkt slut. Men jag ska nog ändå sova snart, imorgon är det som sagt ytterligare ett nationellt prov och ponnyn ska få skutta lite.

Godnattkram så hörs vi imorgon

Jodhpur Heritage Steel Toe ARIAT®

// Ariat, LÄNK //

Läderridstövel Arezzo Horsehead®

// Horsehead, LÄNK //

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas