emmylaursen!

Hoppträning

Alltså herregud, dagens hoppträning var sååå himla bra. Det började ju med att jag och mamma nästan körde fel och sulle ha hamnat någon helt annan stans, men det ordnade sig. Väl framme så var den stora frågan vart man gick in i ridhuset.. Vi såg en stor port som vi trodde att man använde, men vi såg inga hovavtryck. Det visade sig att man behöde gå igenom ridskolans stall för att kunna komma in till ridhuset. Alla ridskoleponnyer/-hästar var ute fortfarande när vi kom så det var ingen fara.

Började passet med att rida över lite travbommar. Jag visste inte hur varmt det var i det ridhuset och eftersom jag är van vid att rida i ett kallt ridhus så var hela understället på. Shit my god vad jag svettades. Fick lov att byta tröja efter halva träningen. Dock så var det inte överdrivet varmt heller, utan det var alldeles perfekt enligt mig. Travbommarna rullade på bra iaf och det gick även väldigt bra när vi travhoppade och körde lite gymnastik med dom. Stocken var lite halv trög i början, men visar man bara var skåpet ska stå om från början så skärper han till sig.

Sen började vi hoppa lite i galopp, hoppa på volt och en distans på 5 galoppsprång. Vi hoppade lite små banor och avslutade sen med en som var lite längre. Jag tyckte verkligen att det gick så himla bra för oss idag och allting flöt på bra. Banan låg på 100-110cm och sen så var det ett räcke som var upphöjt en gång till ca 115-120cm. Var riktigt roligt att åka och träna någonstans och även att få träffa lite nytt folk! Jag kommer helt klart att åka dit fler gånger.

Hoppträning på gång

Godmorgon! Idag är det hoppträning som står på schemat. Ser verkligen fram emot att få börja hoppträna på riktigt igen. Får se hur det känns att rida där och så, så får vi se hur vi gör tills nästa söndag. Sitter hemma hos Martin nu iaf och myser och försöker bestämma julklapp till ig. Jag fick skriva en lista på 13 saker vad jag skulle vilja ha i julklapp, det ingick till exemple en Samshield hjälmt, en ny hästtransport, en resa till Stockholm och massa sånt. När han hade kollat igenom och strykit alla som han inte tänkte köpa så fanns det fyra saker kvar.. Vadå, varför inte en ny hästtransport??? Ser inte problemet ;)

Vi hörs sen!

Repris bild på min favorit

Plankstek & annat gott

Hej alla fina läsare! har nu ätit en jättegod middag med min familj och Martins familj. Det bjöds på plankstek med oxfilé som var hur gott som helst! Hade planer på att dra ut, men vi orkar inte riktigt, haha. Ska nog bara sitta hemma och mysa med chips, det är inte fel det heller. Imorgon blir det troligen hoppträning om väglaget ser bra ut så mamma kan köra med transport. Vi får höras under morgondagen och se hur det ser ut.

Hoppas att ni får en underbar lördagkväll!

Lördag

Hej alla! Dagen började riktigt bra. Jag kom hem vid kvart i tio igår kväll och somnade på en gång. Alarmet började låta klockan sex imorse. Det var bara till att kliva upp och åka till stallet. Jag fixade hela stallet själv, mockade åt alla tre och gav dom mat. När jag skulle sätta på Spotten täcket så var det mer intressant att fixa med mina skor tyckte han än att äta. Han är ju så himla mysig! Putsade lite grejer också tills imorgon.

Martin är här nu och vi har varit på julmarkanden. Pappa kom och fikade med oss också. Det va jättemysigt att kolla runt på alla julgrejer och jag träffade även på Fanny och Joanna. Vi har varit nere och köpt blommor också tills middagen som vi ska på kväll. Ska verkligen bli super mysigt att gå på middag, sen få sova hos Martin. Kommer bli en riktigt bra helg!

Vi hörs sen!

 

Tegera arena

Hejsan hoppsan! Skrivet detta i farten då jag är påväg med pappa till Leksand och ska kolla på hockey. Haha, det är verkligen typiskt att vi kollar på hockey, det är typ våran grej liksom. Men nu tar jag helg iaf! Stallet är klart och imorgon ska jag ta hand om hästarna på morgonen. Sen kommer Martin, vi ska på julmarknad och lite sånt. Men det tar vi imorgon! Hoppas att ni får en superbra fredag & helg så hörs vi ikväll när jag har kommit hem.

 

Saknar honom <3