emmylaursen!

Spontana inköp

Bloggningen ska bli bättre, men jag har haft fullt upp idag. Imorse kollade jag och Martin på JVM matchen som spelades igår. Vi åt lite lunch och sen åkte vi till Amhult och köpte raketer tills imorgon, gick en sväg på Maxi och lite sånt. Pappa fick för sig att jag skulle snickra ihop någon sak till brevlådan, vet inte hur han tänkte.. Skulle jag ha gjort den skulle inte ens brevlådan kunna fästas på den. Det skulle vara katastrof. Martin som går bygg får göra det ;)

Eftermiddag bestod av shopping. Vi hade ingenting bättre för oss så jag, mamma och Martin åkte in till Backaplan för att kolla in mellandagsreorna överallt och försöka hitta något. Som vanligt blev det ju alltid något med hem, standrad ;) För min del blev det ett par Nike shorts, en Nike sport-bh, en ny sminkbortse och en deo. Är nog allra mest nöjd över de två första köpen. En ny sport-bh var verkligen nödvändigt och shortsen va så snygga så de fick följa med ;) 

Vi hann knappt komma hem och andas innan pappa ville ha med oss på hockey. Så det var bara att kasta i sig några mackor och sen åka direkt till Scandinavium. Först köpte vi en macka och i andra perioden blev det paj och nuggets på Donken. Är man hungrig så är man antar jag :)

Nu är vi hemma, finally. Resten av kvällen ska vi bara ta det lugnt för imorgon är det nyårsafton. Vet verkligen inte vart 2k14 tog vägen.. Mycket bra har hänt och en del dåliga saker, men de skiter vi i och fokuserar på det bra och tänker framåt. Jag har sånna planer för 2015 så nu jävlar!

 

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas