emmylaursen!

Här ekade det väldigt tomt

Uppdateringen här var ju inte på topp, men hej på er nu iallafall! Jag var som sagt på fest igår och kom hem vid ett då mamma hämtade mig. Det borde säga det mesta om varför jag inte bloggade något imorse eller så ;) Låg mest i sängen och kollade på Big Bang Theory innan jag gick upp och gjorde lite lunch.

Dagen har varit bra ändå. Fick ju sovmorgon och sedan gjorde jag ingenting på förmiddagen. Jag var hemma, låg i sängen och plockade med lite kläder och lite andra saker. När mamma kom hem från Rättvik så åkte vi till stallet tillsammans. Eftersom Stocken inte har gjort så mycket denna veckan så blev det ett pass uppe i ridhuset. Körde mycket tempoväxlingar, galoppfattningar och mycket ökad trav. Alltså i slutet var han så himla igång. Het är nog ordet. Han frustade och jag behövde knappt fatta galopp innnan han var på andra sidan ridhuset. Kul när han var på g och hade mycket energi ;) I slutet tog mamma fram ett litet hinder så vi skuttade lite också. Körde lite olika svängar och sånt. Det gick så himla bra och jag är jättenöjd!

Ikväll tänkte jag inte göra så mycket. Sitter just nu i soffan och väntar på maten. Jag tror att jag dör snart för att jag är så hungrig, asså ge mig mat! Imorgon blir det sovmorgon igen, dressyrträning och Martin kommer hit. Bättre uppdatering på G!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas