emmylaursen!

365 av 365

Godmorgon säger jag för sista gången detta året. Idag är det nyårsafton och jag ser verkligen fram emot det med lite blandade känslor. Nu på dagen vet jag inte riktigt vad som ska göras, säkert fixa massa inför ikväll. Det blir middag här, vi åker till stan och kollar på fyrverkerierna och sen åker hem och smäller själva. 

Mycket bra har hänt detta året. Jag har börjat på Hagströmska gymnasiet där jag trivs superbra och min klass består bara utav bra människor. Mina betyg som jag har fått hittills är jag supernöjd över också. Jag har (trots väldigt mycket motgångar) verkligen kommit framåt i ridningen tillsammans med Stocken. Det har varit jobbigt som satan ibland och man vill helst bara sluta. Men jag är ingen sån människa, jag är inte en sån som slutar och ger upp. 

Det finns en hel del bra med detta året och 2015 ska verkligen bli mitt år. Jag ska ge allt jag har, i skolan och allt annat. Jag ska ta hand om mig själv och se till så att jag också mår bra. Oftast ser jag till bara så andra mår bra men kanske glömmer bort mig själv ibland, vilket inte är så bra. 

Ta hand om er, puss

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas