emmylaursen!

Shopping och galopp på ängar

Hej! Dagen blev riktigt bra ändå. Imorse trodde jag att det skulle bli en såndär trög söndag när ingenting händer, men nej du. Cyklade på morgonen 1 mil med pappa. Åt lite lätt lunch innan vi åkte ut i skogen och fotade lite. Tog svängarna förbi stallet på engång då så jag kunde mocka och göra allting sånt innan dom skulle gå in. 

När mamma kom hem blev det full rulle. Vi bestämde oss för att åka till Hööks. Fick med mig min efterlängtade Spooksväst, dock en cerise då jag tyckte att den var snyggare. Köpte även ett skärp, som också var mycket efterlängtat. Snyggt med bling var det också! Provade även ett par bruna vinterstövlar som satt som en smäck, så sköna. Så även dom fick följa med hem. Dom behövde jag däremot inte betala för ;)

Red ut med Clara också och mina nya stövlar. Blev en galoppsväng på fina ängar! Eftersom han vilde igår så var det bara galopp som gällde enligt honom. Så passade på att öva på lite byten och så, medans han ändå var på g :) Det gick superbra. Var inte ute så länge, men det var lagomt. 

Ska kolla in Solsidan nu, sen ska jag sätta mig och skriva ett lite längre inlägg. Håll utkik! Puss

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas