emmylaursen!

Kärleken finns alltid där

Hejsan alla! När jag vaknade imorse vid halv åtta så hade jag inte sån lust att blogga, var enormt trött så de skulle nog blivit bara skräp. Åkte iaf till stallet innan kompisridningen på morgonen och bytte kläder. Sen körde pappa upp mig till klubben. När vi kom dit så var det ingen där förutom vi och Sandra. Vi fick plocka in lite hästar och så, sen bara vällde de in barn. 11 nya var det som kom, riktigt roligt! 

Det som var bland det roligaste var när alla små barn borsa hästarna och dom skulle pussa på dom och hålla på. Sen var det en som skulle få hjälp med att vända sin häst och när hästen var vänd så sa hon "men jag vill spänna fast henne". Alltså att bara få leda en häst, spänna fast den i grimman och så kan göra någon så himla lycklig. Var riktigt kul att få se hur mycket dom tycker om hästar och att kärleken till dessa fantastiska djur finns där.

Vad ska jag göra resten av dagen? I don't know at all. Håller på att göra lite lunch nu till mig och pappa, sen får vi väl se då vad jag ska göra. Stocken får vila idag iaf, de förtjänar han :) Lilla gubben. 

Hörs sen :)

Sötaste Herbar får stå för bilden. Han är så himla söt!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas